Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://kragerosiden.com
Kragerøsiden driftes som et hobbyprosjekt og vil aldri ha intensjon, eller behov for, å innhente personlige opplysninger om deg som bruker av siden. 

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kommentarer

Kragerøsiden har pr. dags dato stengt for muligheten til å kommentere innlegg og sider.

Media

Kragerøsiden har pr. dags dato stengt for muligheten til å laste opp/dele bilder via nettsiden.

Kontaktskjemaer

Kragerøsiden benytter kontaktskjema på nettsiden. Informasjonen du fyller inn bør aldri inneholde sensitiv informasjon, da tekst sendes i klartekst som e-post over nettet. Mottatt e-post vil behandles med respekt og vil aldri deles med andre enn mottaker – Kragerøsiden ved Kenneth Herfoss. 

Informasjonskapsler

Dersom du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Kragerøsiden benytter Google Analytics for analyse og registrering av besøkende på nettsiden. Dette er utelukkende for å måle antall besøk (besøksstatistikk). Google Analytics vil blant annet kunne spore din geografiske plassering (land), type nettleser som benyttes, tidspunkt for besøk etc. Google Analytics vil ikke kunne spore deg som enkeltindivid. Kragerøsiden vil aldri videreformidle eller dele data fra denne statistikken. 

Hvem vi deler dine opplysninger med

Kragerøsiden vil aldri dele informasjon eller statistikk om deg som bruker av nettsiden. 

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Dersom du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Kragerøsiden vil aldri dele, selge eller på annen måte videreformidle opplysninger om deg som bruker.

Din kontaktinformasjon

Kragerøsiden 
v/ Kenneth Herfoss
Høyåsen 7, 3770 Kragerø